Alles over Maatkoffie: de smaakvolle gespreksopener!

Een goede kop koffie op het werk is sociaal onmisbaar. Niets opent een gesprek zo makkelijk als koffie. En niets verbindt mensen zo snel als samen koffiedrinken. Een gesprek met een klant, een privépraatje met een collega: iedere afspraak of ontmoeting begint met: ‘Koffie?’.

12 mooie Maatkoffie-melanges

Ons koffieassortiment

Niets is zo persoonlijk als smaak. Kies daarom een blend die de meeste koffiedrinkers waarderen: niet te sterk, toch voldoende krachtig. Met onze medium roasted koffie kiest u de gulden middenweg. Onze heerlijke melanges van Arabica- en Robusta-bonen zijn een mooie mix van vol-zacht en pittig-opwekkend. Precies wat veel mensen graag drinken. 

Van neutrale tot smaakvolle boon

Hoe Maatkoffie gemaakt wordt

Ruwe koffiebonen zijn van nature groen van kleur, ruiken naar gras en smaken neutraal. Pas als onze koffiebrander de bonen snel ronddraait en gelijkmatig roostert, ondergaan ze een complete metamorfose en ontwikkelen ze een mooie kleur, geur en smaak.
 

De legende van de energieke geiten

Waar (Maat)koffie vandaan komt

Er leefde eens een geitenhoeder in Ethiopië: Kaldi. Op een dag ontdekte Kaldi dat zijn geiten, wanneer ze van een bepaalde struik aten, alerter werden en meer melk gaven. Volgens de legende was dat hét moment waarop koffie ontdekt werd. Want de stof die zijn geiten zo energiek maakte, was natuurlijk cafeïne. Of Kaldi echt bestaan heeft, is niet zeker...
 

Duurzame koffie

Met aandacht voor boer en milieu

Het drinken van duurzame koffie doet de koffieboer, zijn familie én het milieu goed. Vindt u het een fijn idee dat uw koffie duurzaam verbouwd, gebrand, verpakt, vervoerd en gezet is? Samen met onze partners dragen wij bij aan een verantwoorde koffieketen.

Bestel uw koffie en bijbehorende artikelen online

U vindt in onze webshop alle artikelen voor uw warmedrankenvoorziening. Koffie, thee, soep en cacao. Suiker en zoetjes. Melk en creamer. Koekjes. Bekers en roerstaafjes. Waterfilters en onderhoudsproducten. Zelfs frisdrank. Alles snel en makkelijk te bestellen. U ontvangt uw bestelling binnen 3 werkdagen.

Wij nemen de koffie én de koffieautomaat mee…

Maak snel een koffieafspraak!

Normaal gesproken, biedt ú uw bezoek koffie aan. Wij draaien het om: Dit keer komen wij bij u langs en serveren we ú een lekkere kop koffie.