Koffie op het werk: tiptop geregeld met onze all-in-koffieservice!

Een kapotte automaat of slechte koffie op het werk: een grote bron van ergernis. U wilt een koffievoorziening zonder zorgen: een topautomaat, goede koffie, snelle service en slim beheer. Met onze all-in-koffieservice valt er niets te klagen en drinkt u uw koffie elke dag met een glimlach.

All-in-koffieservice

Van persoonlijk advies tot automatisch beheer

 • Koffie- en automaatadvies
 • Installatie en afstelling
 • Service en onderhoud
 • Voorraad- en storingsbeheer
 • Koffie- en automaatadvies

  Een feilloze koffievoorziening start met goed advies. Dus vragen we u van alles over uw koffiesituatie. Over uw koffievoorkeur en -consumptie, de gewenste zetsnelheid en gebruiksvriendelijkheid, en uw duurzaamheids- en onderhoudseisen. Met een eerlijk advies bent u zeker van een koffie en automaat die bij het koffiegedrag en karakter van uw organisatie passen.

  Ook na plaatsing blijven we u adviseren. Onderhoudt u de koffieautomaat bijvoorbeeld zelf? Dan adviseren/trainen we de verantwoordelijke in het correct vullen en reinigen van de automaat.

 • Installatie en afstelling

  Een goede koffievoorziening is de perfecte match tussen koffie en automaat. Zelfs de beste koffieautomaat maakt van slechte koffiebonen geen smaakvolle koffie. En de beste koffiebonen eindigen door onjuiste automaatinstellingen gegarandeerd in een waardeloos bakje koffie.

  Voor de lekkerste geur, smaak en crèmelaag stellen we daarom de perfecte kopinhoud, koffiedosering, maalgraad en watertemperatuur in. Dat doen we per koffieautomaat en per koffievariatie. Zo halen we het maximale uit beide en ruikt, smaakt en oogt uw koffie altijd op z'n best. 

 • Service en onderhoud

  Een onbezorgde koffievoorziening blijft onbezorgd met het juiste onderhoud. Wij bieden u 6 vormen van service en onderhoud:

  1. dagelijks onderhoud van uw koffieautomaten (vullen en reinigen)
  2. instructies voor dagelijks onderhoud door uw eigen medewerker(s)
  3. telefonische helpdesk voor het oplossen van eenvoudige storingen
  4. snelle storingsdienst voor het oplossen van ingewikkelde storingen
  5. tijdelijke vervanging van koffieautomaat bij ingewikkelde storingen
  6. jaarlijks preventief onderhoud voor een probleemloze levensduur
    

  We bekijken uw situatie en overleggen met u met welke vorm(en) van dagelijks en/of preventief onderhoud u het meest geholpen bent.

 • Voorraad- en storingsbeheer

  Met telemetrie beheert u uw koffievoorziening slim. Het telemetriesysteem in de automaat registreert elke ingrediëntafname en productbeweging. Zo heeft u via uw pc, tablet of smartphone inzicht in o.a.:

  •  welke consumpties er feitelijk afgenomen zijn;
  •  welke koffieautomaten bijgevuld moeten worden;
  •  welke koffie-ingrediënten besteld moeten worden;
  •  welke storing zich voordoet.

  Geautomatiseerd vul-, voorraad- en storingsbeheer maakt fysieke automaatcontroles en voorraadinventarisaties overbodig en bespaart tijd en kosten (alleen mogelijk bij de Catervend, Caterfresh en Caterbean).

Passend bij uw huisstijl en inrichting

Personaliseer uw koffiepresentatie!

Een mooi servies met uw logo, koekjes met leuke koffiekwesties, een gewrapte automaat in uw huisstijl, of een koffiecorner op maat. Ze brengen sfeer, openen het gesprek met collega's en zakelijke relaties, en laten Maatkoffie nóg beter smaken.

Totaalpakket Maatkoffie-producten

Kwaliteitskoffie van eigen huismerk

Barista’s zijn lovend over de bonenkoffie van ons eigen huismerk; zij roemen de horecakwaliteit en bovengemiddelde smaak van Maatkoffie.

Ons aanbod bestaat naast bonenkoffie uit freshbrewkoffie, instantkoffie, thee en choco. Plus alle bijbehorende ingrediënten (toppings, suiker, creamer) en disposables (bekers, roerstaafjes).

Altijd een adviseur bij u in de buurt

Vind ons in heel Nederland