Personaliseer uw koffiepresentatie en maak elk gesprek uniek

Koffie is geur en smaak én presentatie. Een mooi servies met uw naam of logo, koekjes met koffiekwesties om gesprekken een leuke draai te geven, automaten in uw huisstijl of een koffiecorner op maat; ze voegen iets extra’s aan de beleving van koffie én uw gesprekken toe.

Koffiekwesties maken uw gesprek uniek

Koffiekwesties, gedrukt op koekjes of chocolaatjes, geven een gesprek met een collega, klant of leverancier een leuke draai.

Met een vraag of stelling over een algemeen, vakinhoudelijk of persoonlijk onderwerp zet u de toon voor een prettig gesprek. En leert u elkaar kennen.

Koekjes met koffiekwesties: een bijzonder startpunt voor iedere ontmoeting.

Koffie met een persoonlijke boodschap

Nog een leuke gespreksopener: een persoonlijke noot ín de kop koffie van uw zakelijke relatie. In cacaopoeder of kaneelsuiker. De eerste slok levert zo direct gespreksstof op.

Met standaard of speciaal voor u op maat gemaakte cacaosjablonen is een logo, symbool of afbeelding snel gemaakt.

Maak indruk met uw kennis, ervaring én met uw koffie!

Eigen koffiekoppen met logo of namen

Waaruit drinkt u koffie het liefst? Uit een kartonnen, recyclebare wegwerpbeker of uit een mooie, gepersonaliseerde kop?

Overweeg uw collega´s een eigen koffiekop met hun naam, foto of lijfspreuk te geven. Of besluit om uw bezoekers koffie te serveren in een fijn servies met het logo van uw bedrijf of instelling.

Goed voor de smaak én de uitstraling van uw organisatie.

Koffieautomaten in uw eigen (huis)stijl

Onze koffieautomaten zijn plaatjes. Maak er opvallende blikvangers van door ze te personaliseren.

Bijvoorbeeld door uw logo erop te laten zetten. Door de voor- en zijpanelen te laten ´wrappen´ met een foto of ontwerp. Door de ledverlichting in uw huisstijlkleur te laten programmeren. Of door uw bedrijfsfilm of eigen screensaver op de display af te spelen.

Zo wordt uw koffievoorziening echt eigen.

Koffiekasten en koffiecorners op maat

De koffiecorner is een van de drukst bezochte, gezelligste plekken op het werk. Hier wisselen collega’s weetjes uit, overleggen ze over hun werkzaamheden en nemen ze beslissingen. Een belangrijk sociaal en zakelijk ontmoetingspunt.

Wij verzorgen een sfeervolle koffiecorner voor u. Klein of groot. Van praktische onderkast met opbergruimte en bovenblad tot complete koffiecorner met zitje(s).         

Interne koffieproeverij voor collega’s

Door een aantal collega’s de nieuwe koffiemelange te laten kiezen, opent u het gesprek. Zo creëren we samen koffie-ambassadeurs en een intern draagvlak.

Tijdens een koffieproeverij op uw locatie laten we in diverse smaakrondes meerdere melanges en sterktes proeven. De meeste stemmen gelden, waarna de allerlekkerste koffie overblijft.

Gezellig, goed voor de werksfeer en voor een soepele overgang!

 

Wij nemen de koffie én de koffieautomaat mee…

Maak snel een koffieafspraak!

Normaal gesproken, biedt ú uw bezoek koffie aan. Wij draaien het om: Dit keer komen wij bij u langs en serveren we ú een lekkere kop koffie.