Maatkoffie: het eigen huismerk koffie van Catermaat

Maatkoffie is het eigen huismerk koffie van Catermaat. Maatkoffie is koffie voor op het werk. Koffie die even lekker smaakt als thuis. Koffie op maat. Want we passen de smaak en sterkte graag aan uw wensen aan. Net als de automaat, service en presentatie. Een zorgeloze koffievoorziening die uw bedrijf of instelling op het lijf geschreven is. 

“Goede bonen, lekkere koffie, prima service!”

Een relatie vertelt

“Ik kocht eerst een goede kwaliteit koffie van een leverancier van naam, maar de service ontbrak. Catermaat bracht bij de eerste order zelf de koffiebonen, stelde het maalmechanisme van de automaat op de bonen af en dronk samen met mij een paar koppen om mijn favoriete sterkte te vinden. Goede bonen, lekkere koffie én een prima service. Ik raad Maatkoffie daarom zeker aan!”

Monica Ophuijsen | Printerspecialist Ophuysen | Rotterdam

Naast koffie, ook vending, catering en banqueting

De 4 Catermaat-pijlers

Maatkoffie is één van de vier pijlers van Catermaat. De andere drie kernactiviteiten zijn baliecatering, automatencatering en banqueting. Catermaat helpt scholen, bedrijven en instellingen om medewerkers en leerlingen de hele dag door alert en productief te houden met een lekker, gevarieerd en verantwoord aanbod eten en drinken.

Denk aan een lekkere kop versgemalen bonenkoffie. Aan voedzame ontbijtproducten voor een frisse, energieke start van de dag. Een gezonde broodjeslunch om daarna weer fit aan de slag te gaan. Een koud blikje, zoet of hartig tussendoortje, als oppepper tijdens een energiedip. Catermaat voedt energie; een energieke leerling of medewerker telt tenslotte voor twee.

Enthousiaste (koffie)cateringspecialisten

Catermaat in het kort

Maatkoffie is het eigen huismerk van Catermaat. Catermaat is een hechte coöperatie van 6 cateringondernemingen. Binnen deze samenwerkingsvorm combineren we ons enthousiasme en onze flexibiliteit als zelfstandig ondernemer met de kracht van het collectief. We bewegen ons vrij in het eigen rayon en werken hecht samen op het gebied van inkoop, kwaliteit en marketing.

Typerend voor Catermaat zijn de sterke aanpakkersmentaliteit, onze persoonlijke betrokkenheid en het snelle, daadkrachtige optreden. Kenmerkend voor Maatkoffie is de all-in warmedrankenvoorziening, toegespitst op de specifieke koffiesituatie. Het resultaat: zorgeloze catering, energieke samenwerkingen, tevreden klanten en fijne langetermijnrelaties.