Investeringsvrije koffieautomaten dankzij uniek Maatkoffie-plan

Topkoffie op het werk: een echte must. Koffiedrinkers verwachten dat de koffie minstens zo lekker is als thuis én in luxe variaties te verkrijgen is. Met ons unieke, aantrekkelijke koffieplan is een professionele koffievoorziening nu voor elke organisatie, groot en klein, bereikbaar.

1. Ontvang een investeringsvrije koffieautomaat

U krijgt van ons een of meer nieuwe koffieautomaten naar keuze in bruikleen. Uw investering is € 0,-. Net als uw onderhoudskosten, want eventuele voorrijkosten, arbeidsuren en vervangende onderdelen zijn voor onze rekening.

Zo profiteert u elke dag van een professionele koffievoorziening en geniet u van de lekkerste koffiespecialiteiten zonder een cent te investeren.

2. Besteed een gemiddeld bedrag per maand bij ons

In ruil voor een of meer investeringsvrije koffieautomaten besteedt u tijdens de periode van bruikleen een vooraf vastgesteld, gemiddeld bedrag per maand bij ons aan bijvoorbeeld koffie, koffie-ingrediënten, hygiëne-, schoonmaak- en kantoorartikelen. De duur van de periode van bruikleen en de hoogte van het te besteden bedrag hangen af van het type en aantal koffieautomaten dat u nodig heeft.

U bestelt de ene maand meer of minder dan de andere maand. We kijken daarom per kwartaal wat uw gemiddelde besteding per maand is. Komt u niet helemaal aan het bedrag? Dan betaalt u iets bij. De bijbetaling bedraagt 12,5 tot maximaal 50% van de vooraf bepaalde besteding. Heeft u het afgelopen kwartaal niets besteld? Dan bedraagt de bijbetaling 100% van de overeengekomen besteding.

3. Kies uit een ruim aanbod dagelijkse gebruiksartikelen

Door ons brede aanbod gebruiksartikelen komt u gemakkelijk aan uw gemiddelde, maandelijkse besteding bij ons. Het aanbod bestaat namelijk uit producten die u elke dag nodig heeft, zoals koffie, toppings, thee, choco, soep, suiker, creamer, bekers, roerstaafjes, frisdrank, kantoor-, hygiëne- en schoonmaakartikelen. U bestelt deze producten snel en eenvoudig via onze eigen webshop.

Vraag uw persoonlijke koffieplan aan

Ontdek wat ons Maatkoffie-plan voor ú betekent!

Met het Maatkoffie-plan zijn een topautomaat en goede koffie voor elke organisatie, groot én klein, haalbaar. 

We komen graag bij u langs om een persoonlijk koffieplan voor u op te stellen. En natuurlijk regelen wij de koffie!

Wij nemen de koffie én de koffieautomaat mee…

Maak snel een koffieafspraak!

Normaal gesproken, biedt ú uw bezoek koffie aan. Wij draaien het om: Dit keer komen wij bij u langs en serveren we ú een lekkere kop koffie.